Vagt og
alarmpatrulje

Scroll
ned

Få tryghed med vores
vagt- og alarmpatrulje

Vi er altid i nærheden i tilfælde af indbrud eller hærværk – og vi er selvfølgelig på pletten, når det virkelig gælder.

Skal vi også stå for sikkerheden i din virksomhed eller ejendom? Så indhent et uforpligtende tilbud på alarm- eller vagtpatrulje allerede i dag.

Tryghed til
private og erhverv

Vagtstationen er et autoriseret vagtfirma, som tilbyder professionel vagtservice. Vores vagt- og alarmpatrulje skaber tryghed og sikkerhed hos private, virksomheder og offentlige institutioner på hele Sjælland – når de har brug for det, og hvor de har brug for det

ro i maven med vores
vagt- og alarmservice

Det er en ubehagelig overraskelse at opdage, at en tyv eller hærværksmand har været forbi dit hjem eller din virksomhed i nattens mulm og mørke. Ikke mindst er det økonomisk belastende.

Vil du forhindre og forebygge indbrud og hærværk i dit hjem eller din virksomhed – og dermed undgå ubehagelige overraskelser? Så lad Vagtstationens vagt- eller alarmpatrulje stå for sikkerheden.

Ønsker du at forebygge indbrud og hærværk i din virksomhed, er vores vagtservice med til at give dig ro i maven. Vores vagtpatrulje ronderer matriklen på faste, aftalte tidspunkter og sikrer sig, at alt ånder ro og fred.

Dermed har du altid et vågent øje på din virksomheds lokaler og arealer.

Har du behov for akut vagtservice, er vores alarmpatrulje på pletten, når – og hvis – behovet opstår. Når alarmen går, vil vi fra vores kontrolcenter hurtigt kunne se, hvor den nærmeste vagt befinder sig og dermed kunne sende en vagt afsted til matriklen med kort varsel.

Ved ankomsten undersøger vagten ejendommen både inde og ude. Vagten kontakter desuden politiet og relevante kontaktpersoner. Er der behov for det, vil vagten desuden sikre området for at forhindre yderligere adgang til ejendommen for uvedkommende. Endelig vil vagten pågribe og tilbageholde gerningsmanden, hvis vedkommende stadig befinder sig på matriklen.

Læs mere om Vagtstationens alarmpatrulje og procedurer længere nede på siden ↓ eller kontakt os med det samme for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud.

Skriv til os for et
uforpligtende tilbud
Professionel og
pålidelig vagtservice

Som kunde hos Vagtstationen er du altid sikret en professionel og pålidelig vagtservice med afsæt i dine behov.

Det betyder blandt andet, at vi som en selvfølge altid overholder alle gældende procedurer, når du overlader sikkerheden på din ejendom i vores vagters hænder. Det indebærer for eksempel runderingsrapporter i forbindelse med besøg af vores vagtpatrulje samt udførlig rapportering i forbindelse med besøg af vores alarmpatrulje.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om din muligheder for en skræddersyet sikkerhedsløsning.