Handelsbetingelser

Gældende fra 01-02-2019

Scroll
ned

Generelle oplysninger

www.vagtstationen.dk
Vagtstationen
CVR.: 84142913

Egensevej 25. L25
2770 Kastrup

E-mail: vagtstationen@gmail.dk
Telefon: 7026 5050

Ordre

Ordre og bestillinger skal afgives via telefon - konsulent - mail eller ved brug af vores kontaktside. En ordre er først juridisk gældende, når begge parter har indgået en fast aftale om en leverance af varer eller ydelser.

Betaling

Betaling med frigørende virkning, foretages via bankoverførsel, til Vagtstationens bankkonto 6610 -1927025

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesret, med mindre andet er aftalt. Aftaler der er indgået som abonnement har en bindingsperiode på 6 måneder.

Radioer og andet elektronisk udstyr, som ikke er løsdele eller reservedele, kan uden udgift for modtageren, leveres retur når det returneres i original embalage og uden skader.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb til private forbrugere.

Når Du handler hos VAGTSTATIONEN har selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, som privat forbruger, hvis der er mangler på Din vare. Det betyder at Du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig betjening, omprogrammering, fejltilslutning, uaftoriseret indgreb eller anden skadevoldende adfærd.

Hvordan reklamerer jeg?

Ønsker Du at reklamere over et produkt, så skal Du kontakte vores vagtstation på telefon 7026 5050. Du er velkommen til at sende os et billede af af produktet sammen med beskrivelsen af fejlen. Biver Din reklamation godkendt, så sender vi Dig en returlabel, så Du kan returnere produktet uden omkostninger for Dig.

Husk at Du skal reklamere inden for rimelig tid efter at Du har opdaget manglen. På den måde vil reklamationen altid være rettidig.

Når Du returnerer varen, bedes Du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk ligeledes at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale Dine fragtomkostninger.

Dine oplysninger

Vi behandler Dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til Dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende Dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for Vagtstationen. Heri kan Du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder Du har som registreret.

Klageadgang

Hvis Du vil klage over Dit køb, så skal Du rette henvendelse til vores Vagtstation 7026 5050 telefonisk, eller sende en mail til : vagtstationen@gmail.com. Skulle det ikke lykkedes af finde en løsning sammen, kan Du indgive en klage til Center for klageløsning, Nævnes Hus, Tolboden 2. 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis forbrugeren har bopæl i et andet EU.land. Klagen kan da indgives her http//:ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af klage skal Du angive vores e-mail adresse: vagtstationen@gmail.com.

Konkurrence og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vagtstationen tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.